Поляризация, поддържане на влакно оптична лазерна Такахаши телескоп оптичен колиматор

Поляризация, поддържане на влакно оптична лазерна Такахаши телескоп оптичен колиматор

Фибри колиматор е основен елемент за in линия оптични компоненти, вмъкване и висока загуба на рекламация.

Function

Фибри колиматор е основен елемент за in линия оптични компоненти, вмъкване и висока загуба на рекламация. Уникална обработка и висококачествени AR покритие също възможност този колиматор да се справят с висока мощност.

SOPOfiber може да осигури singlemode и multimode колиматор с метална тръба или стъклена тръба, C-обектив и G-леща са достъпни за искане на клиенти. Collimators се използват в fiber optic компонент, лазерни инструмент и измервателни системи, съответствие с Telcordia GR-1221-CORE стандарт.

Деблокирането на богат опит и експертиза, дама френски БОН е добре известен като един от най-големите производители на поляризация поддържане влакно оптична лазерна Такахаши телескоп оптичен колиматор за неговото високо качество и ниска цена продукти и отлично обслужване. Моля, бъдете свободни да купуват евтини продукти, произведени в Китай от нашата фабрика.

Hot Tags: поляризация, поддържане влакно оптична лазерна Такахаши телескоп оптичен колиматор производители, фабрика, направени в Китай, качество, ниска цена, евтини
Свързани продукти
Свържете се с нас
Дама френски Бон оптични комуникационни Co., Ltd

Адрес: JinDiDa индустриалната зона, Langkou промишленост Pak, Ганев улица, Longhua нова област, Шенжен, Китай

Телефон: +86-755-23124132

Факс: 86-755-23774378

Имейл: 18818523155@163.com

Дама френски Бон оптични комуникационни Co., Ltd
foottop